Integritetspolicy

Vi vill att du ska känna dig trygg när du handlar hos oss. Därför är det vår intention att alltid följa gällande lagstiftning, som t ex Distans- och hemförsäljningslagen, Konsumentköplagen, samt Dataskyddsförordningen (GDPR). Vi värnar om din personliga integritet och samlar inte in fler uppgifter än nödvändigt för att behandla din beställning. Vi säljer eller delar aldrig dina uppgifter till tredjepart utan rättslig grund.

Med vår integritetspolicy vill vi beskriva hur vi jobbar med personuppgifter, vilka uppgifter vi har tillgång till och hur de kan komma att användas.

Personuppgifter

Personuppgifter avses uppgifter som du har lämnat till oss i samband med köp eller att du kontaktat oss med en fråga, att du anmält dig till vårt nyhetsbrev eller information som sparas i cookies i din webbläsar. De personuppgifter vi kan få tillgång till är namn, adress, personnummer, e-postadress, telefonnummer, ip-nummer och orderhistorik.

Användande av uppgifterna

Vårt syfte med uppgifterna är att kunna hantera och fullfölja ditt köp. Utöver detta kan uppgifterna också användas för marknadsföring och för statistikändamål. Om du godkänt det får du marknadsföring via e-post, och den kan du när som helst avregistrera dig från - antingen genom den länk som finns i alla mejl eller genom att kontakta oss på info@gallerifagel.com 

Uppgifterna kan också komma att delas med tredje part, i syfte att kunna fullfölja våra åtaganden enligt ovan. Exempel på detta är partners för betalning Payson, partners för leverans (DHL, Postnord), partners för webplats VISMA webshop och partners för marknadsföring (Facebook, Google, Mailchimp). Våra partners följer alla gällande lagstiftning för personuppgifter.

Här kan du läsa mer om Paysons integritetspolicy https://www.payson.se/sv/integritet-och-sakerhet/

Här kan du läsa mer om VISMA webshops integritetspolicy https://www.visma.se/integritetspolicy/

Dina rättigheter

Du har rätt att få utdrag av all information som finns om dig hos oss. Utdrag levereras elektroniskt i ett läsbart format. Du har också rätt att be oss uppdatera felaktig information eller komplettera information som är bristfällig. När som helst kan du be att uppgifterna som avser dig raderas. Det finns få undantag till rätten till radering, som till exempel om det ska behållas för att vi måste uppfylla en rättslig förpliktelse (exempelvis enligt bokföringslagen).

Personuppgiftsansvarig

Daun Craft & Design är ansvarig för lagring och behandling av personuppgifter i webbutiken och ser till att reglerna efterföljs.

Galleri Fågel/ Daun Craft & Design
Org nr 916767-7609
Silvervingevägen 18
231 76 Beddingestrand

Övrig information

Är det något du undrar över är du förstås välkommen att kontakta oss på info@gallerifagel.com

Denna integritetspolicy uppdaterades senast den 26 mars 2019.